TCP desynchronization

TCP desynchronization er en teknik, der bruges i TCP Hijacking-angreb. Det udløses af en proces, hvor sekvensnummeret på indgående pakker er et andet end det forventede sekvensnummer. Pakker med uventede sekvensnumre afvises (eller gemmes i bufferlageret, hvis de findes i det aktuelle kommunikationsvindue).

I desynchronization ignorerer begge kommunikationsslutpunkter modtagne pakker, hvor punktfjernangribere kan infiltrere og levere pakker med et korrekt løbenummer. Angriberne kan også manipulere eller ændre kommunikation.

TCP Hijacking-angreb stræber efter at afbryde serverklienten eller peer-til-peer-kommunikation. Mange angreb kan undgås ved at bruge godkendelse til hvert TCP-segment. Det tilrådes også at bruge de anbefalede konfigurationer for dine netværksenheder.