Installation

Det finns fyra sätt att installera ESET VPN på:

Google Play Butik – Öppna appen Google Play Butik på din Android-enhet och sök efter ESET VPN:

google_play

App Store – Öppna App Store-appen på din iOS-enhet och sök efter ESET VPN:

app_store

Från e-postmeddelandet som ESET skickar – När någon vill att du ska aktivera VPN-funktionen får du ett e-postmeddelande med nedladdningslänken och aktiveringskoden. Öppna e-postmeddelandet, klicka på Hämta och aktivera VPN.

Från ESET HOME– Ladda ner ESET VPN-installationsprogrammet från ditt ESET HOME-konto eller skicka installationsprogrammet till en annan enhet. Följ instruktionerna nedan för att ladda ner ESET VPN på en enhet som tillhör en familjemedlem/vän:

note

Besök vår artikel i kunskapsbasen om du vill ha visuella instruktioner om hur du tilldelar VPN-funktionen till dig eller någon annan via användarprofilen i ESET HOME.

1.Logga in på ditt ESET HOME konto.

2.Klicka på Säkerhetsfunktioner i menyn.

3.Klicka på VPN-funktionen.

4.Välj abonnemanget för VPN-funktionen och klicka på Fortsätt.

note

Om du inte har något lämpligt abonnemang för VPN-funktionen kan du klicka på Hantera abonnemang och bli omdirigerad till avsnittet Abonnemang.

5.Välj vem du vill skydda bland profilerna eller Lägg till ny person och klicka på Fortsätt.

6.Välj antalet enheter du vill skydda och klicka på Skicka instruktioner.

7.Instruktioner för aktivering av VPN skickas till din eller någon annans e-postadress. Om du aktiverar VPN-funktionen åt någon annan klickar du på Jag förstår, så visas statusen ”Installationsinstruktioner har skickats till e-post.” för VPN under användarprofilen.

note

Om du aktiverar VPN-funktionen åt dig själv klickar du på knappen Ladda ner, väljer enhetens operativsystem och klickar på Ladda ner VPN.

important

Windows på ARM

Offlineinstallationsprogrammet är tillgängligt för Windows 10-användare med en ARM-processor. Så här tar du reda på om du har en ARM CPU:

1.Tryck på Windows-tangenten + Q på tangentbordet.

2.Skriv Om datorn.

3.Systemtypen visas i Enhetsspecifikationer > Systemtyp.

8.I det mottagna e-postmeddelandet klickar du på knappen Ladda ner VPN.

9.Installera VPN-appen och aktivera ESET VPN.

note

Besök vår kunskapsbasartikel för visuella instruktioner om hur du installerar ESET VPN på din enhet.