ESET VPN

ESET VPN (Virtual Private Network) ingår i nivåerna ESET HOME Security Ultimate och ESET Small Business Security. Med VPN kan användare upprätta en privat nätverksanslutning när de använder offentliga och privata nätverk. När du ansluter till en plats i VPN-appen får din enhet en ny IP-adress och din onlinetrafik blir säkrad och krypterad. Detta gör det svårare för tredje parter att spåra dina aktiviteter online och stjäla data. Kryptering sker i realtid, vilket gör det svårt för en tredje part att spåra din onlineaktivitet.

note

På grund av lokala lagstiftningar och försäljningsbegränsningar är nivåerna ESET HOME Security Ultimate och ESET Small Business Security endast tillgängliga i vissa länder:

Läs mer om tillgång till ESET HOME Security Ultimate i vår Kunskapsbas.

Läs mer om tillgång till ESET Small Business Security i vår Kunskapsbas.

Fördelar med och funktioner i ESET VPN

Förhindra obehörig tillgång till dina data när du använder ett offentligt Wi-Fi

Obegränsad bandbredd

Proxyinställningar

Split tunneling

MAC-förfalskning