Hjelp og støtte

Klikk på menyikonet menu_icon > Hjelp og støtte for å vise støtteinformasjon og feilsøkingsverktøy som hjelper deg med å løse problemer som kan oppstå:

ICON_HELP_PRODUCT Om ESET VPN – Vis informasjon om den installerte versjonen av ESET VPN og kopien av ESET VPN.

ICON_HELP_HELP Hjelpesiden – Klikk denne knappen for å åpne hjelpesidene til ESET VPN.

ICON_HELP_KB Kunnskapsbase – Gå til ESETs kunnskapsbase for å finne svar på de vanligste spørsmålene og anbefalte løsninger på en rekke problemer som regelmessig oppdateres av ESETs tekniske spesialister.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Teknisk støtte – Finn raskt svar på problemet ditt ved å be om hjelp fra ESET-avdelingen for teknisk støtte på nettstedet til ESET.