Avansert oppsett

Nettverksalternativer

Autosikre nettverk – Når aktivert, merkes alle nye nettverk som sikre.

Gjeldende nettverk – Nettverket som VPN-appen din er koblet til nå.

Andre nettverk – Alle tilgjengelige nettverk som VPN kan koble seg til.

Innstillinger som er tilgjengelige for alle nettverk:

Autosikre – Klikk på bryteren for å aktivere, og VPN kobles til automatisk når enheten er koblet til dette nettverket.

note

Hvis du vil at funksjonene Autosikre og Autosikre nettverk skal fungere som de skal, må du aktivere alternativet Koble til automatisk.

Foretrukket protokoll – Når aktivert, kan du velge Protokoll og Port fra rullegardinmenyen.

note

Modusoppsettene for manuell tilkobling brukes ikke hvis en Foretrukket protokoll er angitt.

Glem dette nettverket – Klikk for å fjerne innstillingene som hindrer enheten i å koble til VPN automatisk.

Split tunneling

Denne funksjonen er tilgjengelig for stasjonære datamaskiner og Android-enheter. Split tunneling lar deg bestemme hvilke apper, IP-adresser og vertsnavn som kan passere ESET VPN-krypteringen og hva som kan kobles direkte til internett.

Når dette er aktivert, kan du velge Eksklusiv eller Inkluderende modus fra rullegardinmenyen og legge til Apper eller klikke på IP-adresser og vertsnavn og skrive inn IP-adresser og vertsnavn som skal inkluderes i eller ekskluderes fra VPN-tunnelen.

important

Split tunneling vil ikke fungere riktig med nettsteder som omdirigerer IP-sjekk til en infrastruktur for innholdsleveringsnettverk, for eksempel www.whatismyip.com.

Avanserte parametere

Avanserte parametere aktiverer flagg for skjulte funksjoner som ikke vises på brukergrensesnittet. Den brukes vanligvis til feilsøking / svært avansert feilsøking.

ws-log-api-response – Be VPN-appen om å loggføre .json som mottas fra serverens API-endepunkt. En omstart av appen er ikke nødvendig, siden denne innstillingen trer i kraft umiddelbart.

ws-wireguard-verbose-logging – Be appen om å loggføre alle WireGuard-tjenestemeldinger. Som standard, for å redusere antall urelevante logger, vil appen bare loggføre oppstartsmeldinger for tjenesten frem til forbindelsen er opprettet. Etter dette vil eventuelle statusmeldinger (for eksempel oppsett av nøkkelpar, opprettholdelse av tjeneste osv.) bli forkastet.

ws-screen-transition-hotkeys – Angi denne avanserte parameteren for å aktivere flere hurtigtaster på tastaturet for å ta skjermbilder, som vil sende deg videre til en bestemt skjerm.

ws-use-icmp-pings – Be appen om å bruke legacy ICMP-ping i stedet for curl-forespørsler.

ws-connect-show-locations 1 – Hold plasseringsskuffen åpen etter at du har valgt et sted.

MAC-forfalsking

Denne funksjonen er tilgjengelig for stasjonære datamaskiner. Klikk på bryteren for å aktivere MAC-forfalsking, og velg grensesnittet fra rullegardinmenyen.

Automatisk rotasjon av MAC

Klikk på bryteren for å aktivere automatisk rotasjon av MAC. Når du bytter nettverk eller kobler fra ditt nåværende nettverk og deretter koble til det på nytt, vil MAC-adressen din bli angitt til en tilfeldig heksadesimalverdi for å øke enhetens sikkerhet og beskyttelse.

Ignorer SSL-feil

Hvis en TLS-avskjæringsenhet (Transport Layer Security) på et nettverk prøver å bumpe SSL, vil API-oppkall feile. Aktivering av denne funksjonen gjør API-kommunikasjon usikker, siden appen ikke validerer ektheten til TLS-sertifikatet.

Oppretthold klientside (keepalive)

Oppretthold klientside (keepalive) er en funksjon som forhindrer langvarige tomgangstunneltilstander ved å sende ut sporadiske ICMP-pakker over tunnelen.