Ei lokeja -käytäntö

ESET VPN ei tallenna lokeja, joista käyttäjät voidaan tunnistaa. ESET VPN ei säilytä yhteyslokeja, IP-aikaleimoja, istuntolokeja tai seuraa käyttäjien toimintaa.

Seuraavia tietoja ei tallenneta:

VPN-istuntojen historiatiedot

IP-lähdeosoite

Sivustot, joissa olet käynyt

Seuraavat tiedot tallennetaan palvelimen muistiin käyttäjän yhteyden ajaksi. Nämä tiedot hylätään välittömästi, kun käyttäjä katkaisee yhteyden:

Anonyymi tunniste

Yhteyden aika

Siirrettyjen tietojen määrä

Seuraavat tiedot tallennetaan keskitettyyn sijaintiin:

Rinnakkaisten yhteyksien määrä tiettynä ajankohtana väärinkäytösten ja tilin jakamisen estämiseksi.

Laskuri, joka tallentaa 30 päivän aikana ladattujen tavujen kokonaismäärän.

important

Kaikkea, mitä ei ole mainittu edellä, ei tallenneta.