Politik for ingen logfiler

ESET VPN gemmer ingen logfiler, der kan identificere brugere. ESET VPN opbevarer ikke forbindelseslogfiler, IP-tidsstempler, sessionslogfiler eller overvåger brugernes aktivitet.

Følgende data gemmes ikke:

Den historiske oversigt over VPN-sessioner

Kilde-IP-adresse

Websteder, du har besøgt

Følgende gemmes i serverens hukommelse, så længe brugeren opretter forbindelse. Disse data kasseres, så snart brugeren afbryder forbindelsen:

Anonym identifikator

Tidspunkt for forbindelse

Mængden af overførte data

Følgende data gemmes på et centralt sted:

Antal parallelle forbindelser til enhver tid for at forhindre voldsomt misbrug og kontodeling.

En tæller, der gemmer det samlede antal bytes, der er downloadet/uploadet på 30 dage, stiger trinvis.

important

Alt, hvad der ikke er nævnt ovenfor, gemmes ikke.