ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

ESET Security Ultimate

ESET Security Ultimate predstavlja novi pristup potpuno integrisanoj bezbednosti računara. Najnovija verzija ESET LiveGrid® mašine za skeniranje, zajedno sa prilagođenim zaštitnim zidom i modulima za zaštitu od bezvredne e-pošte, štiti računar pomoću brzine i preciznosti.  Rezultat je inteligentan sistem koji je uvek spreman na napade i zlonamerni softver, koji mogu da ugroze računar.

ESET Security Ultimate je rešenje za kompletnu zaštitu koje kombinuje maksimalnu zaštitu i minimalni uticaj na rad sistema. Napredne tehnologije koriste veštačku inteligenciju za sprečavanje infiltracije virusa, spajvera, trojanskih konja, crva, advera, rutkitova i ostalih pretnji, a da pri tom ne umanjuju performanse sistema i ne ometaju rad računara.

Funkcije i prednosti

Izmenjen korisnički interfejs

Korisnički interfejs u ovoj verziji je značajno izmenjen i uprošćen, na osnovu rezultata testiranja mogućnosti korišćenja. Sav tekst i obaveštenja u okviru grafičkog korisničkog interfejsa su pažljivo pregledana i interfejs sada podržava i jezike koji se pišu s desna na levo, kao što su hebrejski i arapski. Pomoć na mreži je sada integrisana u program ESET Security Ultimate i pruža dinamički ažuriran sadržaj podrške.

Tamni režim

Proširenje koje vam omogućava da brzo prebacite ekran na tamnu temu. Možete da izaberete željenu temu u okviru opcije Elementi korisničkog interfejsa.

Antivirus i antispajver

Proaktivno otkriva i čisti poznatije i nepoznate viruse, crve, trojance i rutkitove. Napredna heuristika otkriva čak i nikad ranije viđene malvere i na taj način vas štiti od nepoznatih pretnji i neutrališe ih pre nego što mogu da naprave štetu. Zaštita pristupa vebu i Anti-Phishing zaštita nadgledaju komunikaciju između veb-pregledača i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte obezbeđuje kontrolu nad komunikacijom putem e-pošte primljene preko POP3(S) i IMAP(S) protokola.

Redovno ažuriranje

Redovno ažuriranje mašine za otkrivanje (prethodno nazvane „baza virusnih definicija“) i modula programa je najbolji način da se osigura maksimalni nivo zaštite računara.

ESET LiveGrid®
(Cloud-pokretana reputacija)

Možete da proverite reputaciju pokrenutih procesa i datoteka direktno iz modula ESET Security Ultimate.

Kontrola uređaja

Automatski skenira sve USB jedinice, memorijske kartice i CD-ove/DVD-ove. Blokira prenosive medijume na osnovu tipa medijuma, proizvođača, veličine i drugih atributa.

HIPS funkcija

Možete detaljno da prilagodite ponašanje sistema određivanjem pravila za sistemski registar, aktivne procese i programe i detaljno podešavanje bezbednosti.

Igrački režim

Odlaže sve iskačuće prozore, ažuriranje ili druge zahtevne sistemske aktivnosti kako bi sačuvao sistemske resurse za igračke aktivnosti i druge aktivnosti u režimu celog ekrana.

Funkcije programa ESET Security Ultimate

Bezbedno bankarstvo i pregledanje

Bezbedno bankarstvo i pregledanje pruža zaštićeni pregledač koji možete da koristite kada pristupate bankarskim uslugama na mreži ili prolazima za plaćanje na mreži, kako bi se sve transakcije na mreži obavile u pouzdanom i bezbednom okruženju.

Podrška za mrežne definicije

Mrežne definicije brzo identifikuju i blokiraju zlonameran saobraćaj prema i od uređaja korisnika u obliku botova i paketa za eksploataciju. Ova se funkcija može smatrati poboljšanjem zaštite od mreže botova.

Inteligentni zaštitni zid

Sprečava neovlašćene korisnike da pristupe računaru i zloupotrebe lične podatke.

Zaštita klijenta e-pošte od bezvredne pošte

Ona predstavlja 50 procenata celokupne komunikacije e-poštom. Zaštita klijenta e-pošte od bezvredne pošte štiti od ovog problema.

Anti-Theft

Anti-Theft proširuje bezbednost na nivou korisnika u slučaju gubitka ili krađe računara. Kada instalirate ESET Security Ultimate i Anti-Theft, vaš uređaj će biti naveden u interfejsu na vebu. Interfejs na vebu vam omogućava da upravljate konfiguracijom programa Anti-Theft i da primenjujete Anti-Theft funkcije na svom uređaju.

Roditeljska kontrola

Štiti vašu porodicu od potencijalno uvredljivog Veb sadržaja tako što blokira različite kategorije Veb lokacija.

Password Manager

Password Manager koji štiti i čuva vaše lozinke i lične podatke.

Secure Data

Secure Data vam omogućava da šifrujete podatke na računaru i prenosivim disk jedinicama kako biste sprečili zloupotrebu privatnih, poverljivih informacija.

ESET LiveGuard

Otkriva i zaustavlja dosad neviđene pretnje i obrađuje informacije za buduća otkrivanja.

VPN

Omogućava vam da zaštitite svoje podatke, izbegnete neželjeno praćenje i poboljšate svoju privatnost dok ste na mreži uz dodatnu sigurnost anonimne IP adrese.

ESET Identity Protection

Štiti vaše lične, kreditne i finansijske informacije. ESET Identity Protection otkriva ilegalnu prodaju vaših ličnih informacija pružanjem kontinuiranog nadgledanja.

Neophodna je aktivna pretplata da bi funkcije proizvoda ESET Security Ultimate bile funkcionalne. Preporučujemo da obnovite pretplatu nekoliko nedelja nego što pretplata za ESET Security Ultimate istekne.