Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Η σύνδεση απέτυχε – συνήθη σφάλματα

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση λογαριασμού που να ταιριάζει με τη διεύθυνση email που εισαγάγατε

Η διεύθυνση email που πληκτρολογήσατε δεν αντιστοιχεί σε κανέναν λογαριασμό του ESET HOME. Κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω και πληκτρολογήστε σωστά τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης.

Για να συνδεθείτε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο ESET HOME. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο ESET HOME, κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω > Δημιουργία λογαριασμού ή ανατρέξτε στο θέμα Δημιουργία νέου λογαριασμού στο ESET HOME.

Το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης δεν ταιριάζουν

Ο κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογήσατε δεν συμφωνεί με την διεύθυνση email που εισαγάγατε. Κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω, πληκτρολογήστε τον σωστό κωδικό πρόσβασης και βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση email που πληκτρολογήσατε είναι σωστή. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε, κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω > Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη ή ανατρέξτε στο θέμα Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου στο ESET HOME.

Η επιλογή σύνδεσης που ορίσατε δεν ταιριάζει με τον λογαριασμό σας

Ο λογαριασμός σας είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για να συνδεθείτε στο ESET HOME κάντε κλικ στο στοιχείο Συνέχεια με Google ή Συνέχεια με Apple και συνδεθείτε στον κατάλληλο λογαριασμό. Μετά από επιτυχημένη σύνδεση, θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα επιβεβαίωσης του ESET HOME. Μπορείτε να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον λογαριασμό σας στο ESET HOME στην πύλη ESET HOME.

Εσφαλμένος κωδικός πρόσβασης

Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκύψει εάν το ESET Security Ultimate είναι ήδη συνδεδεμένο στο ESET HOME και κάνετε αλλαγές που απαιτούν να συνδεθείτε (π.χ. απενεργοποίηση του Anti-Theft) και ο κωδικός πρόσβασης που πληκτρολογήσατε δεν αντιστοιχεί στον λογαριασμό σας. Κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω και πληκτρολογήστε σωστά τον κωδικό πρόσβασης. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε, κάντε κλικ στο στοιχείο Πίσω > Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και ακολουθήστε τα βήματα στην οθόνη ή ανατρέξτε στο θέμα Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασής μου στο ESET HOME.