Postboksbeskyttelse

Integrering av ESET Safe Server med postboksen din øker nivået av aktiv beskyttelse mot ondsinnede koder i e-postmeldinger.

Hvis du vil konfigurere postboksbeskyttelse, åpner du Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for e-postklient > Postboksbeskyttelse.

Aktiver e-postbeskyttelse etter klientplugins – Når den er deaktivert, er beskyttelsen via plugins for e-postklienten slått av.

Velg e-post som skal skannes:

Mottatt e-post

Sendt e-post

Lest e-post

Endret e-post

note

Vi anbefaler at du beholder Aktiver e-postbeskyttelse etter klientplugins aktivert. Selv om integrering ikke er aktivert eller funksjonell, er e-postkommunikasjon fortsatt beskyttet av Beskyttelse for posttransport (IMAP/IMAPS og POP3/POP3S).

Optimalisering av vedleggshåndtering – Hvis optimalisering er deaktivert, skannes alle vedlegg umiddelbart. Du kan oppleve en nedgang i ytelsen til e-postklienten.

Integrasjoner – Gjør det mulig å integrere postboksbeskyttelse i e-postklienten. Se Integrasjoner for mer informasjon.

Respons – Gjør det mulig å tilpasse håndteringen av spammeldinger. Se Respons for mer informasjon.