Nyheter

Nyheter i ESET Smart Security Premium 17.1

Små förbättringar av Network Inspector

Små förbättringar av Säkra banktjänster och surfning

ESET LiveGuard − skicka dokumenten är nu aktiverat som standard

Andra mindre buggfixar och förbättringar

note

Så här inaktiverar du Visa meddelanden om nyheter:

1.Öppna Avancerade inställningar > Meddelanden > Meddelanden på skrivbordet.

2.Klicka på Redigera bredvid Meddelanden på skrivbordet.

3.Avmarkera kryssrutan för Visa meddelanden om nyheter och klicka på OK.

För mer information om meddelanden läser du avsnittet Meddelanden.

note

Du hittar en detaljerad lista över ändringar i ESET Smart Security Premium i ändringsloggar för ESET Smart Security Premium.