Skicka data om systemkonfiguration

För att kunna ge assistans så snabbt och effektivt som möjligt behöver ESET information om ESET Smart Security Premium -konfigurationen, utförlig information om systemet och processer som körs (ESET SysInspector-loggfil) samt registerdata. ESET använder dessa data uteslutande i syfte att ge kunden teknisk assistans.

När du har skickat in webbformuläretskickas data om systemets konfiguration till ESET. Välj Skicka alltid den här informationen om du vill komma ihåg den här åtgärden för processen. För att skicka in webbformuläret utan att skicka några data ska du klicka på Skicka inte data och fortsätta.

Du kan konfigurera inlämning av systemkonfigurationsdata i Avancerade inställningar > Verktyg > Diagnostik > Teknisk support.

note

Om du har bestämt dig för att skicka in systemkonfigurationsdata är det nödvändigt att fylla i och skicka in webbformuläret. Annars skapas inte ditt ärende och dina systemkonfigurationsdata går förlorade. Om det inte går att skicka systemkonfigurationsdata ska du fylla i webbformuläret och vänta på instruktioner från teknisk support.