Svar

Baserat på resultaten från meddelandegenomsökning kan ESET Smart Security Premium flytta genomsökta meddelanden eller lägga till anpassad text i ämnet. Du kan konfigurera de här inställningarna i Avancerade inställningar > Skydd > Skydd av e-postklienter > Inkorgsskydd > Svar.

Med Skräppostskydd för e-postklient i ESET Smart Security Premium kan du konfigurera följande parametrar för meddelanden:

Lägg till text till ämne i e-postmeddelande – gör det möjligt att lägga till en anpassad textsträng till ämnesraden i meddelanden som har klassificerats som spam. Standardtexten är ”[SPAM]”.

Flyttat till skräppostmapp – när det här alternativet valts flyttas spammeddelanden till standardmappen för spam och dessutom flyttas meddelanden som omklassificerats till inte spam till inkorgen. När du högerklickar på ett e-postmeddelande och väljer ESET Smart Security Premium i kontextmenyn kan du välja bland tillämpliga alternativ.

Flytta till anpassad mapp – när det här alternativet är aktiverat flyttas skräppostmeddelanden till en mapp som anges nedan.

Mapp – ange den anpassade mapp dit du vill flytta infekterad e-post när de upptäckts.

Om det finns ett meddelande som innehåller detektering försöker ESET Smart Security Premium rensa meddelandet som standard. Om meddelandet inte kan rensas kan du välja en åtgärd att vidta om rensning inte är möjlig:

Ingen åtgärd – om aktiverat identifieras infekterade bilagor, men ingen åtgärd vidtas för e-postmeddelanden.

Ta bort e-post – användaren får ett meddelande om infiltration(er) och e-postmeddelandet tas bort.

Flytta e-postmeddelande till mappen Borttaget – infekterade e-postmeddelanden flyttas automatiskt till mappen Borttaget.

Flytta e-postmeddelande till mappen (standardåtgärd) – infekterade e-postmeddelanden flyttas automatiskt till den angivna mappen.

Mapp – ange den anpassade mapp dit du vill flytta infekterad e-post när de upptäckts.

Markera spammeddelanden som lästa – aktivera detta om du vill markera spammeddelanden som lästa automatiskt. Det gör det lättare att fokusera på "rena" meddelanden.

Markera omklassificerade meddelanden som olästa – meddelanden som först klassificerades som spam men som senare markerats som ”rena” visas som olästa.

Efter att ett e-postmeddelande har kontrollerats bifogas ett meddelande med genomsökningsresultatet till e-postmeddelandet. Välj Lägg till meddelanden till mottagen och läst e-post eller Lägg till meddelanden till skickad e-post. Tänk på att meddelandena i sällsynta fall kan undantas i problematiska HTML-meddelanden eller om meddelanden förfalskas av skadlig kod. Meddelanden kan läggas till i mottagen och läst e-post, i skickad e-post eller i båda. Följande alternativ finns tillgängliga:

Aldrig – inga meddelanden läggs till.

När en detektering inträffar – endast meddelanden som innehåller skadlig programvara märks som kontrollerad (standard).

Till all e-post vid genomsökning – programmet lägger till meddelanden till all genomsökt e-post.

Uppdatera ämnet för mottaget och läst e-postmeddelande/Uppdatera ämnet för skickat e-postmeddelande – aktivera det här alternativet om du vill lägga till anpassad text som anges nedan i meddelandet.

Text som ska läggas till i ämnet i det infekterade e-postmeddelandet – redigera mallen om du vill ändra ämnesradens format i ett infekterat e-postmeddelande. Denna funktion ersätter ämnesraden "Hej" till följande format: ”[detekteringens %DETEKTERINGSNAMN%] Hello". Variabeln %DETECTIONNAME% representerar detekteringen.