Regler för genomsökning av program

Reglerna för genomsökning av program kan användas för att anpassa hur ESET Smart Security Premium ska bete sig för specifika program samt för att komma ihåg åtgärder som har valts när SSL/TLS-läge är i Interaktivt läge. Listan kan visas och redigeras i Avancerade inställningar > Skydd > SSL/TLS > Regler för genomsökning av program > Redigera.

Fönstret Regler för genomsökning av program består av:

Kolumner

Program – välj en körbar fil i katalogträdet, klicka på alternativet ... eller ange sökvägen för hand.

Genomsökningsåtgärd – välj Genomsök eller Ignorera för att genomsöka eller ignorera kommunikation. Välj Auto för att genomsöka i automatiskt läge och fråga i interaktivt läge. Välj Fråga för att alltid fråga användaren om vad som ska göras.

Kontrollelement

Lägg till – lägg till filtrerat program.

Redigera – välj det program du vill konfigurera och klicka på Redigera.

Ta bort – välj det program du vill ta bort och klicka på Ta bort.

Importera/exportera – importera program från en fil eller spara den aktuella listan med program i en fil.

OK/Avbryt – klicka på OK om du vill spara ändringarna eller på Avbryt om du vill avsluta utan att spara.