Milloin reaaliaikaisen suojauksen asetuksia kannattaa muuttaa?

Reaaliaikainen suojaus on keskeistä järjestelmän suojauksen kannalta. Ole aina varovainen muuttaessasi sen parametreja. Suosittelemme, että parametreja muutetaan vain erityistapauksissa,

ESET Smart Security Premium -ohjelman asennuksen jälkeen kaikki asetukset optimoidaan siten, että ne suojaavat käyttäjien järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit palauttaa oletusasetukset napsauttamalla DEFAULT kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Tunnistusvastaukset.