Valintaikkuna – Järjestelmäpäivitykset

Jos käyttöjärjestelmääsi on päivityksiä, ESET Smart Security Premium näyttää ilmoituksen ohjelman pääikkunassa > Yleiskatsaus. Avaa Järjestelmän päivitykset -ikkuna napsauttamalla Lisätiedot-vaihtoehtoa.

Järjestelmän päivitykset -ikkunassa on luettelo päivityksistä, joita voidaan ladata ja asentaa. Päivityksen tyyppi näkyy päivityksen nimen vieressä.

Kaksoisnapsauta haluamaasi päivitysriviä, niin lisätietoja sisältävä Päivitystiedot-ikkuna tulee näkyviin.

Valitse Suorita järjestelmän päivitys, niin voit ladata ja asentaa kaikki ilmoitetut käyttöjärjestelmän päivitykset.