Ohitettu tehtävä

Tehtävä voidaan ohittaa, kun tietokone toimii akkuvirralla tai on sammutettuna. Valitse näistä vaihtoehdoista, milloin tehtävä pitäisi suorittaa, ja napsauta Seuraava:

Seuraavana ajoitettuna aikana – Tehtävä suoritetaan, jos tietokone on päällä seuraavana ajoitettuna aikana.

Niin pian kuin mahdollista – Tehtävä suoritetaan, kun tietokone on päällä.

Heti, jos edellisestä ajoitetusta suorituskerrasta on enemmän aikaa kuin (tunteina) – Määrittää ajan, joka on kulunut siitä, kun tehtävän suoritus ensimmäistä kertaa ohitettiin. Jos tämä aika ylittyy, tehtävä suoritetaan heti.

example

Heti, jos edellisestä ajoitetusta suorituskerrasta on enemmän aikaa kuin (tunteina) - esimerkkejä

Esimerkkitehtävä määritetään toistuvasti suoritettavaksi joka tunti. Vaihtoehto Heti, jos edellisestä ajoitetusta suorituskerrasta on enemmän aikaa kuin (tunteina) on valittu ja ylitetty aika on määritetty kahteen tuntiin. Tehtävä suoritetaan klo 13.00 ja tietokone asetetaan lepotilaan, kun valmis:

Tietokone herää kello 15.30. Tehtävän ensimmäinen ohitettu suoritus oli klo 14.00. Vain 1,5 tuntia on kulunut kello 14.00 jälkeen, joten tehtävä suoritetaan klo 16.00.

Tietokone herää kello 16.30. Tehtävän ensimmäinen ohitettu suoritus oli klo 14.00. Kello 14.00 jälkeen on kulunut kaksi ja puoli tuntia, joten tehtävä suoritetaan heti.