Järjestelmän puhdistus

Järjestelmän puhdistus on työkalu, jolla voit palauttaa tietokoneen käyttökelpoiseen tilaan uhan puhdistamisen jälkeen. Haittaohjelma voi poistaa käytöstä järjestelmätyökaluja, kuten rekisterieditorin, tehtävienhallinnan tai Windows-päivitykset. Järjestelmän puhdistus palauttaa määritetyn järjestelmän oletusarvot ja -asetukset yhdellä napsautuksella.

Järjestelmän puhdistus ilmoittaa seuraavien viiden asetusluokan ongelmista:

Suojausasetukset: Sellaiset muutokset asetuksissa (esimerkiksi Windows Updatessa), jotka voivat lisätä tietokoneen haavoittuvuutta.

Järjestelmäasetukset: Sellaiset muutokset järjestelmäasetuksissa, jotka voivat muuttaa tietokoneesi toimintaa, kuten tiedostoliitoksia.

Järjestelmän ulkoasu: Asetukset, jotka vaikuttavat järjestelmän ulkoasuun, kuten työpöydän taustakuvaan.

Käytöstä poistetut ominaisuudet: Jotkin tärkeät ominaisuudet ja sovellukset, jotka on saatettu poistaa käytöstä.

Windowsin järjestelmän palauttaminen: Windowsin järjestelmän palauttaminen -toiminnon asetukset, joilla voit palauttaa järjestelmän aiempaan tilaan.

Järjestelmän puhdistusta voidaan pyytää:

kun uhka havaitaan

kun käyttäjä valitsee Palauta-vaihtoehdon.

Voit tarkistaa muutokset ja palauttaa asetukset tarvittaessa.

PAGE_SYSTEM_CLEANER

note

Vain järjestelmänvalvojan oikeudet saanut käyttäjä voi käyttää järjestelmän puhdistusta.