Mahdollista kiristyshaittaohjelmakäytöstä havaittu

Tämä vuorovaikutteinen ikkuna tulee näkyviin, kun ohjelma havaitsee mahdollista kiristyshaittaohjelmakäytöstä. Voit joko estää tai sallia toiminnon.

DIALOG_HIPS_RANSOMWARE

Valitse Tiedot-vaihtoehto, jos haluat tarkastella tunnistusparametreja. Valintaikkunassa voit lähettää tiedoston analysoitavaksi tai jättää sen pois tarkistuksesta.

important

Kiristyshaittaohjelmasuojauksen toimiminen edellyttää, että ESET LiveGrid® on otettu käyttöön.