Siirrettävä tietoväline

ESET Smart Security Premium mahdollistaa myös tietokoneeseen asetettavien siirrettävien tietovälineiden (CD/DVD/USB/...) tarkistamisen automaattisesti. Tämä voi olla hyödyllistä, jos tietokoneen valvoja haluaa estää käyttäjiltä sellaisten siirrettävien tietovälineiden käytön, jossa on ei-toivottua sisältöä.

Kun siirrettävä tietoväline asetetaan ja Näytä tarkistusasetukset on määritettynä kohdassa Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset > Siirrettävä tietoväline, seuraava valintaikkuna tulee näkyviin:

AMON

Tämän valintaikkunan asetukset:

Tarkista nyt – Tämä käynnistää siirrettävän tietovälineen tarkistuksen.

Älä tarkista – Siirrettävää tietovälinettä ei tarkisteta.

Asetukset – Avaa Lisäasetukset.

Käytä aina valittua asetusta – Kun toimenpide on valittuna, se suoritetaan aina, kun siirrettävä tietoväline liitetään toisella kerralla.

ESET Smart Security Premium Sisältää lisäksi Laitehallinta-toiminnon, jolla voi määrittää tietyn tietokoneen ulkoisten laitteiden käyttösääntöjä. Lisätietoja laitehallinnasta on kohdassa Laitehallinta.

Jos haluat tarkastella siirrettävän tietovälineen tarkistuksen asetuksia, avaa Lisäasetukset > Tunnistusohjelma > Haittaohjelmatarkistukset > Siirrettävä tietoväline.

Toimenpide, kun siirrettävä tietoväline liitetään – Valitse oletustoimenpide, joka suoritetaan, kun tietokoneeseen asetetaan siirrettävä tietoväline (CD/DVD/USB). Valitse haluamasi toimenpide, joka tehdään, kun siirrettävä tietoväline asetetaan tietokoneeseen:

Älä tarkista – Mitään toimenpidettä ei tehdä, eikä Uusi laite havaittu -ikkunaa avata.

Automaattinen laitetarkistus – Asetetulle siirrettävälle tietovälineelle tehdään tietokoneen tarkistus.

Näytä tarkistusasetuksetsiirrettävä tietovälineen asetukset avataan.