Käyttäjätilit

Kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Internetin käytön suojaus > Käytönvalvonta > Käyttäjätilit > Muokkaa voit liittää Windows-käyttäjätilejä, joita hyödynnät käytönvalvonnassa rajoittaessasi tiettyjen käyttäjien pääsyä sopimattomille tai haitallisille Internet-sivuille.

Sarakkeet

Windows-tili – Käyttäjän nimi.

Käytössä – Kun tämä on valittu, käytönvalvontatoimet ovat aktiivisia tietyllä käyttäjätilillä.

Toimialue – Sen toimialueen nimi, johon käyttäjä kuuluu.

Syntymäpäivä – Tämän tilin käyttäjän ikä.

Valvontaelementit

LisääKäyttäjätilien käsitteleminen -valintaikkuna tulee näkyviin.

Muokkaa – Tällä voit muokata valittuja tilejä.

Poista – Poistaa valitun tilin.

Päivitä – Jos olet lisännyt käyttäjätilin, ESET Smart Security Premium voi päivittää käyttäjätililuettelon avaamatta tätä ikkunaa uudelleen.