Havaitut laitteet

Täytä-painikkeella saat katsauksen kaikista sillä hetkellä yhdistetyistä laitteista koskien tietoja: laitetyypistä, laitetoimittajasta, mallista ja sarjanumerosta (jos saatavilla). Jos haluat nähdä kaikki piilotetut laitteet, valitse Näytä piilotetut laitteet.

Valitse laite havaittujen laitteiden luettelosta ja napsauta OK lisätäksesi laitteen ohjaussäännön ennalta määritetyillä tiedoilla (kaikkia asetuksia voidaan säätää).

Pienitehoiset (lepotilassa) olevat laitteet on merkitty varoituskuvakkeella important. Voit ottaa OK-painikkeen käyttöön ja lisätä säännön tälle laitteelle näin:

Yhdistä laite uudelleen.

Käytä laitetta (esimerkiksi käynnistä Kamera-sovellus Windowsissa verkkokameran herättämiseksi).