ESET onlinehjälp

Sök Svenska
Välj ämne

PREMIUM SECURITY

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium representerar ett nytt förhållningssätt till integrerad datasäkerhet. Den senaste versionen av genomsökningsmotorn ESET LiveGrid®, kombinerat med våra skräddarsydda moduler Brandvägg och Skräppostskydd, använder snabbhet och noggrannhet för att skydda datorn. Resultatet är ett intelligent system som är oupphörligen vaksamt mot attacker och skadlig programvara som kan utgöra en fara för din dator.

ESET Smart Security Premium är en komplett säkerhetslösning som kombinerar maximalt skydd och minimal systembelastning. Vår avancerade teknik som använder artificiell intelligens för att förhindra infiltration av virus, spionprogram, trojaner, maskar, reklamprogram, rootkits och andra hot utan att minska systemets prestanda eller störa din dator.

Funktioner och fördelar

Omformat användargränssnitt

Användargränssnittet i den här versionen har omformats avsevärt och förenklats baserat på resultat från testning av användarvänlighet. All GUI-text och alla meddelanden har granskats noga och gränssnittet har nu stöd för språk som skrivs från höger till vänster, som hebreiska och arabiska. Onlinehjälpen är nu integrerad i ESET Smart Security Premium och har supportinnehåll som uppdateras dynamiskt.

Mörkt läge

Ett tillägg som hjälper dig att snabbt byta skärm till ett mörkt tema. Du kan välja önskat färgschema i Element i användargränssnittet.

Skydd mot virus och spionprogram

Identifierar och rensar proaktivt kända och okända virus, maskar, trojaner och rootkits. Avancerad heuristik varnar även för inte tidigare känd skadlig kod och skyddar dig mot okända hot och neutraliserar dem innan de hinner göra skada. Webbåtkomstskydd och Skydd mot nätfiske övervakar kommunikation mellan webbläsare och fjärrservrar (inklusive SSL). Skydd av e-postklient kontrollerar e-postkommunikation genom IMAP(S)- och POP3(S)-protokollen.

Regelbundna uppdateringar

Regelbunden uppdatering av detekteringsmotorn (som tidigare kallades virussignaturdatabas) och programmodulerna är det bästa sättet att säkerställa maximal skyddsnivå för datorn.

ESET LiveGrid®
(molngenererat rykte)

Det går att kontrollera ryktet för processer och filer som körs direkt i ESET Smart Security Premium.

Enhetskontroll

Söker automatiskt igenom USB-flashenheter, minneskort och CD/DVD. Blockerar flyttbara medier baserat på mediatyp, tillverkare, storlek och andra attribut.

HIPS-funktion

Det går att anpassa systemets beteende i större detalj. Ange regler för systemregistret, aktiva processer och program och finjustera säkerhetsinställningarna.

Spelläge

Skjuter upp alla popup-fönster, uppdateringar och andra systemintensiva aktiviteter för att spara systemresurser för spel och andra aktiviteter i helskärmsläge.

Funktioner i ESET Smart Security Premium

Bank- & betalskydd

Bank- & betalskyddet tillhandahåller en säkrad webbläsare som används vid åtkomst till bank- och betalningswebbplatser för att säkerställa att alla webbtransaktioner sker i en pålitlig och säker miljö.

Stöd för nätverkssignaturer

Nätverkssignaturer möjliggör snabb identifiering och blockerar skadlig trafik till och från användares enheter, till exempel botar och kryphålspaket. Funktionen kan ses som en förbättring av Botnätsskydd.

Intelligent brandvägg

Förhindrar obehörig åtkomst till datorn och missbruk av dina personliga data.

Skräppostskydd av e-postklient

Spam utgör upp till 50 procent av all e-postkommunikation. Skräppostskydd för e-postklient skyddar mot det här problemet.

Stöldskydd

Stöldskydd utökar användarens säkerhet i händelse av förlorad eller stulen dator. När du installerar ESET Smart Security Premium och Stöldskydd, så listas enheten i webbgränssnittet. Med webbgränssnittet kan du hantera Stöldskydd-konfigurationen och administrera Stöldskydd-funktioner på din enhet.

Föräldrakontroll

Skyddar din familj från potentiellt stötande webbinnehåll genom att blockera olika webbplatskategorier.

Password Manager

Password Manager som skyddar och lagrar dina lösenord och personuppgifter.

Secure Data

Med Secure Data kan du kryptera data på datorn och flyttbara enheter för att förhindra missbruk av privat, konfidentiell information.

ESET LiveGuard

Identifierar och stoppar aldrig tidigare sedda hot och bearbetar information för framtida identifiering.

En licens krävs för att funktionerna i ESET Smart Security Premium ska fungera. Vi rekommenderar att du förnyar din licens flera veckor innan licensens för ESET Smart Security Premium upphör att gälla.