Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Ce este nou?

Ce este nou în ESET Smart Security Premium 16.2

Intel® Threat Detection Technology

Tehnologie bazată pe hardware care expune ransomware-ul care încearcă să evite detectarea în memorie. Integrarea sa sporește protecția ransomware, menținând în același timp ridicată performanța generală a sistemului. Consultați procesoarele acceptate.

Mod întunecat

Această funcționalitate vă permite să alegeți o schemă de culori deschise sau întunecate pentru interfața grafică cu utilizatorul a ESET Smart Security Premium. Acum puteți comuta schema de culori în colțul din dreapta sus al ferestrei principale a programului.

Noul editor de reguli firewall

Editorul de reguli firewall a fost reproiectat pentru a vă permite să definiți mai ușor regulile firewall, cu mai multe opțiuni de configurare.

Protecție plăți bancare îmbunătățită

Modul „Securizați toate browserele” este activat în mod implicit în browserele acceptate pentru a vă ajuta să vă protejați plățile, tranzacțiile bancare și datele sensibile ori de câte ori utilizați browserul preferat.

A fost eliminat suportul pentru Windows 7, 8 și 8.1.

ESET Smart Security Premium 16.2 este acceptat numai pe Windows 10 și 11. Pentru mai multe informații, consultați Versiuni de Microsoft Windows depășite.

Setare avansată reproiectată

Setarea avansată a fost reproiectată, iar setările sunt acum grupate pentru o mai bună experiență a utilizatorului.


note

Pentru a dezactiva notificările de tip Ce este nou?, deschideți Setare avansată > Notificări > Notificări desktop. Faceți clic pe Editare lângă Notificări desktop, debifați caseta de selectare Afișați notificările de tip Ce este nou și faceți clic pe OK. Pentru informații suplimentare despre notificări, consultați secțiunea Notificări.


note

Pentru o listă detaliată a modificărilor din ESET Smart Security Premium, consultați jurnalele de schimbări jurnalele de schimbări ESET Smart Security Premium.