ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite temu

PREMIUM SECURITY

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium predstavlja novi pristup potpuno integriranoj zaštiti računala. Najnovija verzija skenera ESET LiveGrid®, u kombinaciji s našim prilagođenim modulima firewalla i antispama, brzo i precizno štiti vaše računalo.Rezultat je pametan sustav koji neprekidno vodi računa o napadima i zlonamjernom softveru koji bi mogao ugroziti vaše računalo.

ESET Smart Security Premium potpuno je sigurnosno rješenje koje kombinira maksimalnu zaštitu s minimalnim utjecajem na rad sustava. Naše napredne tehnologije služe se umjetnom inteligencijom kako bi spriječile infiltraciju virusima, spywareom, trojanskim softverom, crvima, adwareom, rootkitima i drugim prijetnjama, pri čemu nema negativnog utjecaja na rad vašeg sustava i računala.

Značajke i prednosti

Redizajnirano korisničko sučelje

Korisničko sučelje u ovoj verziji značajno je redizajnirano i pojednostavljeno na temelju rezultata testa upotrebljivosti. Cjelokupan tekst i obavijesti grafičkog korisničkog sučelja pomno su pregledani pa sučelje sada pruža podršku i za pisma koja se pišu zdesna nalijevo, poput hebrejskog i arapskog. Pomoć na mreži sad je integrirana u ESET Smart Security Premium i pruža sadržaj podrške koji se dinamički nadograđuje.

Tamni način rada

Proširenje koje vam pomaže da brzo prebacite ekran na tamnu temu. Željenu shemu boja možete odabrati u elementima korisničkog sučelja.

Antivirus i antispyware

Proaktivno otkriva i čisti veći broj poznatih i nepoznatih virusa, crva, trojanaca i rootkita. Napredna heuristička tehnologija upozorava čak i na potpuno nepoznat zlonamjerni softver, štiteći vas od prijetnji i neutralizirajući ih prije nego uspiju prouzročiti bilo kakvu štetu. Zaštita web pristupa i Anti-Phishing zaštita vrši se nadgledanjem komunikacije između internetskih preglednika i udaljenih servera (uključujući SSL). Zaštita klijenta e-pošte omogućuje nadzor komunikacije e-poštom koja se prima putem protokola POP3(S) i IMAP(S).

Redovite nadogradnje

Redovita nadogradnja modula za otkrivanje virusa (prethodno zvanog „baza podataka virusnih potpisa”) i programskih modula najbolji je način za osiguravanje maksimalnog stupnja zaštite na računalu.

ESET LiveGrid®
(reputacija utemeljena na Cloud tehnologiji)

Reputaciju procesa koji se izvršavaju i datoteka možete provjeriti izravno iz programa ESET Smart Security Premium.

Kontrola uređaja

Automatski skenira sve USB flash pogone, memorijske kartice i CD-ove/DVD-ove. Blokira izmjenjive medije ovisno o vrsti medija, proizvođaču, veličini i ostalim svojstvima.

Funkcija HIPS

Možete detaljnije prilagoditi ponašanje sustava, odrediti pravila za registar sustava, aktivne procese i programe te detaljno konfigurirati svoj sigurnosni položaj.

Način rada za igranje

Odgađa sve skočne prozore, nadogradnje ili druge radnje koje intenzivno koriste sustav te tako čuva njegove resurse za igranje i ostale aktivnosti koje se odvijaju na cijelom zaslonu.

Funkcije u programu ESET Smart Security Premium

Zaštita bankarstva i plaćanja

Zaštita bankarstva i plaćanja pruža zaštićeni preglednik koji se upotrebljava prilikom pristupa internetskom bankarstvu ili platformama za plaćanje na internetu da bi se osiguralo da se sve internetske transakcije izvršavaju u pouzdanom i sigurnom okruženju.

Podrška za mrežne potpise

Mrežni potpisi omogućuju brzo otkrivanje i blokiranje zlonamjernog prometa u smjeru korisničkih uređaja ili iz njihova smjera, na primjer botova i paketa za zloupotrebu. Ta se značajka može smatrati poboljšanjem Zaštite od botneta.

Inteligentni firewall

Sprečava neovlaštene korisnike da pristupe računalu i iskoriste vaše osobne podatke.

Antispam za klijent e-pošte

Spam čini do 50% ukupne komunikacije e-poštom. Antispam za klijent e-pošte štiti od ovog problema.

Anti-Theft

Anti-Theft povećava sigurnost na korisničkoj razini u slučaju gubitka ili krađe računala. Nakon što instalirate ESET Smart Security Premium i Anti-Theft, vaš uređaj će biti naveden u web sučelju. Web sučelje omogućuje vam konfiguriranje programa Anti-Theft i administriranje Anti-Theft funkcijama na uređaju.

Roditeljska kontrola

Štiti vašu obitelj od potencijalno uvredljivih web sadržaja blokirajući razne kategorije web stranica.

Password Manager

Password Manager koji štiti i pohranjuje vaše lozinke i osobne podatke.

Secure Data

Secure Data vam omogućuje šifriranje podataka na vašem računalu i izmjenjivih medija za sprječavanje zloupotrebe privatnih, povjerljivih podataka.

ESET LiveGuard

Otkriva i zaustavlja dosad neviđene prijetnje i obrađuje informacije za buduće prijetnje.

Da bi značajke programa ESET Smart Security Premium funkcionirale, licenca mora biti aktivna. Preporučuje se da licencu za ESET Smart Security Premium obnovite nekoliko tjedana prije isteka.