Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus

Voit määrittää Pankkitoimintojen ja maksujen suojauksen kohdassa Lisäasetukset > Suojaukset > Selaimen suojaus > Pankkitoimintojen ja maksujen suojaus.

icon_section Perus

Ota pankkitoimintojen ja maksujen suojaus käyttöön - Kun pankki- ja maksusuojaus on käytössä, kaikki tuetut verkkoselaimet käynnistyvät oletusarvoisesti suojatussa tilassa.

Selaimen suojaus

Ota Suojaa kaikki selaimet käyttöön, niin voit käynnistää kaikki tuetut verkkoselaimet suojatussa tilassa.

Laajennuksen asennuksen tila – Voit avattavasta valikosta valita, mitkä laajennukset voi asentaa ESETin suojaamaan selaimeen: Laajennuksen asennustilan muuttaminen ei vaikuta aiemmin asennettuihin selainlaajennuksiin:

Olennaiset laajennukset – Vain tietyn selaimen valmistajan tärkeimmät laajennukset voidaan asentaa.

Kaikki laajennukset – Tietyn selaimen tukemat kaikki laajennukset voidaan asentaa.

Verkkosivustojen uudelleenohjaus

note

Verkkosivustojen uudelleenohjaus ei ole käytettävissä, kun Suojaa kaikki selaimet on käytössä.

Ota suojattujen sivustojen uudelleenohjaus käyttöön – Jos toiminto on käytössä, suojattujen sivustojen luettelossa ja sisäisessä nettipankkiluettelossa olevat sivustot ohjataan uudelleen suojattuun selaimeen.

Suojatut Internet-sivut – Luettelo Internet-sivuista, joiden avaamiseen käytettävän selaimen (normaali tai suojattu) voit valita. Oletuksena informatiivinen selaimen sisäinen ilmoitus ja selaimen ympärillä oleva vihreä kehys näytetään merkkinä siitä, että suojattu selaus on aktiivinen. Lisätietoja luettelon muokkauksesta on kohdassa Suojatut Internet-sivut.

note

Verkkosivustojen uudelleenohjaus ei ole käytettävissä laitteille, joissa on ARM-prosessorit.

Suojattu selain

Parannettu muistin suojaus – Jos toiminto on käytössä, suojatun selaimen muisti suojataan muiden prosessien tarkastuksilta.

Näppäimistön suojaus – Jos toiminto on käytössä, näppäimistöllä suojattuun selaimeen kirjoitetut tiedot piilotetaan muilta sovelluksilta. Tämä parantaa näppäinpainallukset tallentavilta sovelluksilta suojautumista.

Selaimen vihreä kehys – Jos tämä on poistettu käytöstä, informatiivinen selaimen sisäinen ilmoitus ja selaimen ympärillä oleva vihreä kehys eivät näy.