Ce este nou?

Ce este nou în ESET Smart Security Premium 15

Inspector de rețea îmbunătățit (anterior Connected Home)

Ajută la protejarea rețelei și a dispozitivelor IoT și afișează dispozitivele conectate la router. Aflați cum să verificați rețelele pe care le utilizați și ce dispozitive sunt conectate.

ESET HOME (anterior myESET)

Oferă vizibilitate și control sporite asupra securității dvs. Instalați protecție pentru dispozitive noi, adăugați și partajați licențe și primiți notificări importante prin aplicația mobilă și portalul web. Pentru informații suplimentare, vizitați ghidul de ajutor online ESET HOME.

Sistem de prevenire a intruziunilor la nivel host (HIPS) îmbunătățit

Scanează regiuni de memorie pe care unele tehnici sofisticate de injectare de malware le pot infecta. Îmbunătățirile extind capacitatea tehnologică de detecție a celor mai sofisticate intruziuni malware.

ESET LiveGuard

Tehnologie de protecție de top, personalizată pentru dvs. Acest nou strat de securitate, configurat automat, descoperă și oprește amenințările noi și procesează informațiile pentru detectare viitoare. Aflați mai multe despre LiveGuard.


Pentru imagini și informații suplimentare despre noile caracteristici din ESET Smart Security Premium, consultați secțiunea Ce este nou în cea mai recentă versiune a produselor ESET destinate persoanelor fizice.


note

Pentru a dezactiva notificările de tip Ce este nou?, faceți clic pe Setare avansată > Notificări > Notificări desktop. Faceți clic pe Editare lângă Notificări desktop și debifați caseta de selectare Afișați notificările de tip Ce este nou. Pentru informații suplimentare despre notificări, consultați secțiunea Notificări.