ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium reprezintă o nouă abordare a securității cu adevărat integrate a computerului. Cea mai recentă versiune a motorului de scanare ESET LiveGrid®, combinată cu modulele particularizate Firewall și Antispam, utilizează viteza și precizia pentru menținerea computerului dvs. în siguranță. Rezultatul este un sistem inteligent aflat mereu în alertă pentru prevenirea atacurilor și a software-ului dăunător care v-ar putea pune computerul în pericol.

ESET Smart Security Premium reprezintă o soluție de securitate completă care combină protecția maximă cu efecte minime asupra sistemului. Tehnologiile noastre avansate utilizează inteligența artificială pentru a preveni infiltrarea virușilor, programelor spyware, cailor troieni, viermilor, programelor adware, rootkiturilor și altor amenințări fără a afecta performanța sistemului sau a computerului.

Caracteristici și avantaje

Interfață de utilizator reproiectată

Interfața de utilizator din această versiune a fost reproiectată și simplificată semnificativ pe baza rezultatelor testelor privind gradul de utilizare. Toate textele și notificările din interfața grafică a utilizatorului au fost examinate cu atenție, iar acum interfața acceptă limbi cu scriere/citire de la dreapta la stânga, cum ar fi ebraica și araba. Ajutorul online este acum integrat în ESET Smart Security Premium și oferă conținut privind asistența actualizat în mod dinamic.

Antivirus și antispyware

Detectează și curăță în mod proactiv viruși, viermi, troieni și rootkit-uri – atât versiuni cunoscute cât și neclasificate. Tehnologia Euristică avansată semnalizează chiar și programele malware nemaiîntâlnite, protejându-vă împotriva amenințărilor necunoscute și neutralizându-le înainte ca acestea să poată provoca daune. Modulele Protecție acces Web și Protecție Anti-Phishing funcționează prin monitorizarea comunicării dintre browserele Web și serverele la distanță (inclusiv SSL). Modulul Protecție client de email oferă controlul asupra comunicărilor prin email primite prin protocoale POP3(S) și IMAP(S).

Actualizări regulate

Actualizarea regulată a motorului de detecție (cunoscută anterior sub denumirea de „bază de semnături virale”) și a modulelor de program este cel mai bun mod de a asigura nivelul maxim de securitate pe computer.

ESET LiveGrid®
(Nivel de reputație cloud-powered)

Puteți verifica reputația proceselor și fișierelor în execuție direct din ESET Smart Security Premium.

Control dispozitiv

Scanează automat toate unitățile flash USB, cardurile de memorie și CD-urile/DVD-urile. Blochează unitățile media portabile în funcție de tipul acestora, de producător, de dimensiune și de alte atribute.

Funcționalitate HIPS

Puteți particulariza mai detaliat comportamentul sistemului; specificați reguli pentru registry-ul de sistem, activați procese și programe și efectuați reglajul fin al nivelului de securitate.

Mod Gamer

Amână toate ferestrele pop-up, actualizările sau alte activități care solicită intens sistemul pentru a păstra resursele de sistem pentru jocuri și alte activități pe ecran complet.

Caracteristici în ESET Smart Security Premium

Protecție plăți prin bancă

Protecție plăți bancare oferă un browser securizat care se poate utiliza la accesarea portalurilor pentru operațiuni sau plăți bancare online, pentru a asigura efectuarea tuturor tranzacțiilor online într-un mediu securizat și de încredere.

Acceptarea semnăturilor în rețea

Semnăturile în rețea permit identificarea rapidă și blocarea traficului dăunător provenit de la dispozitivele utilizatorilor, cum ar fi boții și pachetele de exploatare. Caracteristica poate fi considerată o îmbunătățire a componentei Protecție Botnet.

Protecție firewall inteligentă

Împiedică utilizatorii neautorizați să vă acceseze computerul și să profite de datele dvs. personale.

ESET Antispam

Spamul reprezintă până la 50 la sută din toate comunicările prin email. Protecția antispam are rolul de a proteja împotriva acestei probleme.

Anti-Theft

Anti-Theft extinde securitatea la nivelul utilizatorului în cazul unui computer pierdut sau furat. După ce utilizatorii instalează ESET Smart Security Premium și Anti-Theft, dispozitivul acestora va fi listat în interfața Web. Interfața Web le permite utilizatorilor să își gestioneze configurația produsului Anti-Theft și să își administreze caracteristicile anti-theft pe dispozitive.

Control parental

Vă protejează familia împotriva conținutului Web cu potențial ofensator, blocând diverse categorii de site-uri Web.

Password Manager

Password Manager, o componentă care vă protejează și stochează parolele și datele cu caracter personal.

Secure Data

Vă permite să criptați date pe computer și de pe unități USB, pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a informațiilor private și confidențiale.

ESET LiveGuard

Descoperă și oprește amenințările noi și procesează informațiile pentru detectare viitoare.

Caracteristicile produsului ESET Smart Security Premium sunt funcționale dacă se activează licența. Vă recomandăm să reînnoiți licența pentru ESET Smart Security Premium cu câteva săptămâni înainte ca aceasta să expire.