Upgrade-ul automat pentru un produs moștenit

Versiunea produsului ESET pe care o aveți nu mai este acceptată și am făcut upgrade la cea mai recentă versiune produsului dvs.

MONITOR_RED Probleme frecvente la instalare


note

Fiecare nouă versiune de produse ESET include multe remedieri de erori și îmbunătățiri. Clienții existenți cu o licență validă pentru un produs ESET pot face în mod gratuit upgrade la cea mai recentă versiune a aceluiași produs.

Pentru a finaliza instalarea:

1.Faceți clic pe Acceptați și continuați pentru a accepta Acordul de licență pentru utilizatorul final și a confirma Politica de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu Acordul de licență pentru utilizatorul final, faceți clic pe Dezinstalare. Nu este posibilă revenirea la versiunea anterioară.

2.Faceți clic pe Permiteți toate și continuați pentru a permite atât sistemul de feedback ESET LiveGrid®, cât și Programul de îmbunătățire a experienței clienților sau faceți clic pe Continuare dacă nu doriți să participați.

3.După activarea noului produs ESET cu cheia de licență, va fi afișată pagina Home. Dacă informațiile despre licență nu sunt găsite, veți continua cu o nouă licență trial. Dacă licența utilizată în produsul anterior nu este validă, activați produsul ESET.

4.Pentru finalizarea instalării este necesară o repornire a dispozitivului.