Conectarea nu a reușit - erori uzuale

Nu am putut găsi un cont care să se potrivească cu adresa de e-mail introdusă

Adresa de e-mail pe care ați introdus-o nu corespunde cu niciun cont ESET HOME. Faceți clic pe Înapoi și tastați adresa de e-mail și parola corecte.

Pentru a vă conecta, trebuie să creați un cont ESET HOME. Dacă nu aveți un cont ESET HOME, faceți clic pe Înapoi > Creați un cont sau consultați secțiunea Crearea unui cont ESET HOME nou.

Numele de utilizator și parola nu se potrivesc

Parola introdusă nu se potrivește cu adresa de e-mail introdusă. Faceți clic pe Înapoi, tastați parola corectă și asigurați-vă că adresa de e-mail introdusă este corectă. Dacă tot nu vă puteți conecta, faceți clic pe Înapoi > Am uitat parola pentru a reseta parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați secțiunea Am uitat parola ESET HOME.

Opțiunea de conectare selectată nu se potrivește contului.

Contul dvs. este asociat cu contul dvs. de socializare. Pentru a vă conecta la ESET HOME, faceți clic pe Continuați cu Google sau pe Continuați cu Apple și conectați-vă la contul corespunzător. După conectarea cu succes, veți fi redirecționat către pagina web de confirmare ESET HOME. Puteți deconecta contul de socializare de la contul ESET HOME pe portalul ESET HOME.

Parolă incorectă

Această eroare poate apărea dacă ESET Smart Security Premium este deja conectat la ESET HOME și efectuați modificări care necesită să vă conectați (de exemplu, dezactivarea caracteristicii Anti-Theft) și parola pe care ați introdus-o nu corespunde cu contul dvs. Faceți clic pe Înapoi și tastați parola corectă. Dacă tot nu vă puteți conecta, faceți clic pe Înapoi > Am uitat parola pentru a reseta parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați secțiunea Am uitat parola ESET HOME.