Activarea nu a reușit din cauza licenței cu limită de utilizare depășită

Problemă

Licența dumneavoastră este posibil să aibă o limită de utilizare depășită sau să fie abuzată

Activarea nu a reușit din cauza licenței cu limită de utilizare depășită

Rezolvare

Există mai multe dispozitive decât permite licența. Puteți fi victima pirateriei software sau a unui produs contrafăcut. Această licență nu poate fi utilizată pentru a activa alte produse ESET. Puteți rezolva această problemă direct dacă aveți permisiunea de a gestiona licența în contul ESET HOME sau ați achiziționat licența de la o sursă legitimă. Dacă nu aveți încă un cont, creați unul.

Dacă sunteți un proprietar de licență și nu vi s-a solicitat să introduceți adresa de e-mail:

1.Pentru a vă administra licența ESET, deschideți un browser web și navigați la https://home.eset.com. Accesați ESET License Manager pentru a elimina sau a dezactiva stații. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Ce să faceți în cazul unei licențe cu limită de utilizare depășită.

2.Pentru a identifica și a raporta o licență ESET piratată, vizitați articolul nostru Identificarea și raportarea licențelor ESET piratate pentru instrucțiuni.

3.Dacă nu sunteți sigur, faceți clic pe Înapoi și trimiteți un e-mail Asistenței tehnice ESET.

Dacă nu sunteți proprietarul licenței, contactați proprietarul licenței și spuneți-i că nu puteți activa produsul ESET din cauza depășirii limitei de utilizare. Proprietarul poate rezolva problema în portalul ESET HOME.

Dacă vi se solicită (în rare cazuri) să vă confirmați adresa de e-mail, introduceți adresa de e-mail folosită inițial pentru achiziția sau activarea produsului ESET Smart Security Premium.