Progres scanare

Fereastra progresului la scanare prezintă starea curentă a scanării și informații despre numărul de fișiere găsite care conțin cod dăunător.


note

Este normal ca unele fișiere, cum ar fi fișierele protejate prin parolă sau cele utilizate numai de către sistem (în general, fișierele pagefile.sys și anumite loguri), să nu poată fi scanate. Pentru detalii suplimentare, citiți articolul din baza noastră de cunoștințe.


note

Cum se programează o scanare săptămânală a computerului

Pentru a programa o sarcină regulată, citiți capitolul Cum se programează o scanare săptămânală a computerului.

Progres scanare – bara de progres prezintă starea obiectelor deja scanate comparativ cu obiectele ce urmează să fie scanate. Starea progresului scanării rezultă din numărul total de obiecte incluse la scanare.

Țintă – Numele obiectului scanat în mod curent și locația acestuia.

Amenințări găsite – afișează numărul total de fișiere scanate, amenințări găsite și amenințări curățate în timpul unei scanări.

Pauză – Trece scanarea în pauză.

Reluare – această opțiune este vizibilă când s-a trecut în pauză progresul scanării. Faceți clic pe Reluare pentru a continua scanarea.

Oprire – Oprește scanarea.

Desfășurare log scanare – dacă se activează, logul de scanare se va desfășura automat în jos pe parcurs ce se adaugă înregistrări noi, astfel încât sunt vizibile cele mai recente înregistrări.


note

Faceți clic pe lupă sau pe săgeată pentru a afișa detaliile despre scanarea care se execută în momentul respectiv. Puteți executa altă scanare paralelă făcând clic pe Scanați computerul sau Scanări avansate > Scanare particularizată.

SCANNER_MAIN

Acțiune după scanare – Puteți selecta una dintre opțiunile Nicio acțiune, Închidere, Repornire dacă este necesar, Repornire, Repornire forțată, dacă este necesară sau Repornire forțată în meniul vertical Acțiune după scanare. Acțiunile Veghe sau Hibernare sunt disponibile, în funcție de setările pentru „Alimentare și repaus” ale sistemului de operare sau de funcționalitățile computerului/laptopului. Acțiunea selectată va fi demarată după ce toate scanările în curs de executare vor fi încheiate. Când este selectată opțiunea Închidere, se afișează o fereastră de dialog pentru confirmarea închiderii cu un interval de expirare de 30 de secunde (faceți clic pe Revocare pentru a dezactiva închiderea solicitată). Consultați Opțiuni de scanare avansate pentru mai multe detalii.