Opțiuni pentru Scanare planificată

În această fereastră, puteți specifica opțiuni avansate pentru o activitate programată de scanare a computerului.

Pentru a rula o scanare fără nicio acțiune de curățare, faceți clic pe Setări avansate și selectați Scanare fără curățare. Istoricul scanării este salvat în jurnalul de scanare.

Dacă selectați Ignorare excluderi, fișierele cu extensiile excluse anterior de la scanare vor fi scanate, fără excepție.

Puteți seta o acțiune de efectuat automat după terminarea unei scanări utilizând meniul vertical:

Nicio acțiune – nu se efectuează nicio acțiune după terminarea unei scanări.

Închidere – computerul se închide după terminarea unei scanări.

Repornire – se închid toate programele deschise și se repornește computerul după terminarea unei scanări.

Repornire dacă este necesar - computerul repornește numai dacă acest lucru este necesar pentru a finaliza curățarea amenințărilor detectate.

Repornire forțată – Forțează închiderea tuturor programelor deschise, fără a aștepta interacțiunea cu utilizatorul, și repornește computerul după terminarea unei scanări.

Repornire forțată, dacă este necesară - computerul repornește numai dacă acest lucru este necesar pentru a finaliza curățarea amenințărilor detectate.

Repaus – se salvează sesiunea dvs. și se plasează computerul într-o stare cu alimentare redusă pentru a se putea relua rapid lucrul.

Hibernare – se ia tot ce se execută în memoria RAM și se mută într-un fișier special de pe unitatea de stocare fixă. Computerul se închide, însă, la următoarea pornire, va reveni în starea sa anterioară.


note

Acțiunile Veghe sau Hibernare sunt disponibile, în funcție de setările pentru „Alimentare și repaus” ale sistemului de operare sau de funcționalitățile computerului/laptopului. Rețineți că un computer aflat în starea de veghe este în continuare în funcțiune. Computerul continuă să execute funcții de bază și să utilizeze electricitate atunci când funcționează alimentat de la baterie. Pentru a menține durata de viață a bateriei, de exemplu, atunci când părăsiți biroul, vă recomandăm să utilizați opțiunea Hibernare.

Selectați Scanarea nu poate fi revocată pentru ca utilizatorii fără privilegii să nu poată opri acțiunile efectuate după scanare.

Selectați opțiunea Utilizatorul poate întrerupe scanarea timp de (min) dacă doriți să permiteți utilizatorilor cu drepturi limitate să pună în pauză scanarea computerului pentru o perioadă de timp specificată.

Consultați și Progres scanare.