Recomandați produsul ESET unui prieten

În prezent, această versiune a ESET Smart Security Premium oferă bonusuri pentru recomandări, pentru a putea împărtăși experiența dumneavoastră cu produsele ESET cu familia sau prietenii dumneavoastră. Puteți trimite recomandări și dintr-un produs activat cu o licență de încercare. Dacă sunteți utilizator al unei versiuni de încercare, pentru fiecare recomandare care va genera o activare de produs, atât dumneavoastră, cât și prietenul respectiv veți primi timp suplimentar pentru licența de încercare.

Puteți transmite o recomandare folosind ESET Smart Security Premium instalat de dumneavoastră. Produsul pe care îl puteți recomanda depinde de produsul pe care l-ați instalat, conform tabelului de mai jos.

Produsul instalat de dumneavoastră

Produsul pe care îl puteți recomanda

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Recomandarea unui produs

Pentru a transmite un link de recomandare, faceți clic pe Recomandați un prieten din meniul principal al ESET Smart Security Premium. Faceți clic pe Trimiteți link de partajare. Produsul va genera un link de recomandare care va fi afișat într-o fereastră nouă. Copiați linkul și trimiteți-l familiei și prietenilor. Puteți partaja linkul de recomandare direct din produsul ESET, folosind opțiunile Partajare pe Facebook, Recomandați contactelor dumneavoastră Gmail și Partajare pe Twitter.

Atunci când un prieten face clic pe linkul de recomandare trimis, va fi redirecționat spre o pagină web de unde va putea descărca produsul și îl va putea folosi pentru o lună de protecție GRATUITĂ. Ca utilizator al unei versiuni de încercare, pentru fiecare link de recomandare activat cu succes veți primi o notificare, iar licența vă va fi extinsă automat pentru încă o lună de protecție GRATUITĂ. Astfel vă puteți prelungi protecția GRATUITĂ cu până la 5 luni. Puteți verifica numărul de linkuri de recomandare activate cu succes în fereastra Recomandați un prieten a produsului ESET.


note

Caracteristica Referință este posibil să nu fie disponibilă pentru limba/regiunea dvs.