Excluderi de performanță

Excluderile de performanță vă permit să excludeți de la scanare fișiere și directoare.

Pentru a vă asigura că sunt scanate toate obiectele pentru detectarea amenințărilor, vă recomandăm să creați excluderi numai dacă este absolut necesar. Totuși, există situații în care doriți să excludeți un obiect, de exemplu, înregistrări mari de baze de date care ar încetini computerul în timpul scanării sau software care intră în conflict cu scanarea.

Puteți adăuga fișiere și directoare care să fie excluse de la scanare în lista de excluderi, în Setare avansată (F5) > Motor de detecție > Excluderi > Excluderi de performanță > Editare.


note

Nu confundați cu Excluderile de la detectare, Extensiile de fișiere excluse, Excluderile HIPS sau Excluderile de procese.

Pentru a exclude un obiect (cale: fișier sau director) de la scanare, faceți clic pe Adăugare și introduceți calea dorită sau selectați obiectul respectiv în structura arbore.

CONFIG_EXCLUDE_PERFORMANCE


note

O amenințare dintr-un fișier nu va fi detectată de modulul Protecție în timp real pentru fișierele de sistem sau de modulul Scanare computer dacă un fișier întrunește criteriile de excludere de la scanare.

Elemente de control

Adăugare – exclude obiecte de la detectare.

Editare – vă permite să editați intrările selectate.

Ștergere – Elimină înregistrările selectate (folosiți CTRL + clic pentru a selecta înregistrări multiple).