Asistență tehnică

Contactați Asistența tehnică

Solicitați asistență – Dacă nu puteți găsi răspuns la problema dvs., folosiți acest formular de pe site-ul web ESET pentru a contacta rapid departamentul de asistență tehnică ESET. În funcție de setările dvs., fereastra de trimitere a datelor de configurare a sistemului este afișată înainte de a completa formularul web.

Obțineți informații pentru asistență tehnică

Detalii pentru Asistență tehnică – Când vi se solicită, puteți copia și trimite informații la Asistența tehnică ESET (cum ar fi detalii despre licență, numele produsului, versiunea produsului, sistemul de operare și informații despre computer).

ESET Log Collector – Legături către articolul din Baza de cunoștințe ESET, de unde puteți descărca ESET Log Collector, o aplicație care colectează automat informații și loguri de pe un computer pentru a ajuta la rezolvarea mai rapidă a problemelor. Pentru mai multe informații, consultați ghidul de utilizare online pentru ESET Log Collector.

Activați opțiunea Înregistrare avansată în log și veți crea loguri avansate pentru toate caracteristicile care pot fi vizualizate, ajutând dezvoltatorii să diagnosticheze și să soluționeze problemele. Jurnalul de Diagnostic este setat pe nivelul minim de detalii. Scrierea avansată în log va fi dezactivată automat după două ore, cu excepția cazului în care o opriți mai devreme făcând clic pe Oprire înregistrare avansată în log. După ce au fost create toate logurile, se afișează fereastra de notificare din care puteți accesa direct folderul de Diagnostic cu logurile create.