Protecție computer

Faceți clic pe Protecție computer în fereastra Configurare pentru a vedea o prezentare generală a tuturor modulelor de protecție:

Protecție în timp real a sistemului de fișiere

ESET LiveGuard

oProtecție proactivă – Blochează executarea până la primirea rezultatului analizei ESET LiveGuard. Dacă doriți să deblocați fișierul care este analizat, faceți clic dreapta pe fișier și faceți clic pe Deblocare fișier analizat de ESET LiveGuard.

Control dispozitiv

Componenta Sistem de prevenire a intruziunilor la nivel host (HIPS)

Mod Gamer

Protecție camere Web

Pentru a pune în pauză sau a dezactiva module de protecție individuale, faceți clic pe pictograma barei cu glisor MODULE_ENABLED.


warning

Dezactivarea modulelor de protecție poate scădea nivelul de protecție pentru computerul dvs.

Faceți clic pe pictograma rotiță GEAR Lângă un modul de protecție pentru a accesa setările avansate ale modulului respectiv.

Pentru componenta Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere, faceți clic pe pictograma rotiță GEAR și alegeți dintre următoarele opțiuni:

Configurare – Deschide Setare avansată pentru Protecție în timp real pentru sistemul de fișiere.

Editare excluderi – Deschide fereastra de configurare a excluderilor, unde să puteți exclude fișiere și foldere de la scanare.

Pentru componenta Protecție cameră web, faceți clic pe pictograma rotiță GEAR și alegeți dintre următoarele opțiuni:

Configurare – Deschide Setare avansată pentru Protecția camerelor web.

Blocați până la repornire accesul în totalitate – Blochează tot accesul la camera web până la repornirea computerului.

Blocați accesul în totalitate– Blochează accesul la camera web până când această setare este dezactivată.

Opriți blocarea accesului în totalitate – Dezactivează capacitatea de a bloca accesul la camera web. Această opțiune este disponibilă numai dacă accesul la camera web este blocat.

PAGE_SETTINGS_ANTIVIRUS

Pauză protecție antivirus și antispyware – Dezactivează toate modulele de protecție antivirus și anti-spyware. Atunci când dezactivați protecția, se va deschide o fereastră în care puteți stabili cât timp este dezactivată protecția utilizând meniul vertical Interval de timp. Utilizați această opțiune doar dacă sunteți un utilizator experimentat sau dacă primiți instrucțiuni de la Asistența tehnică ESET.