Rețele conectate

Prezintă rețelele la care s-au conectat adaptoarele de rețea. Rețelele conectate pot fi găsite în meniul principal, sub Setare > Protecție rețea. După ce faceți clic pe legătura de sub numele rețelei, vi se va solicita să selectați un tip de protecție pentru rețeaua la care sunteți conectat.

Există două moduri de protecție rețea pe care le puteți selecta în fereastra configurare pentru protecție rețea:

Da pentru Rețea de acasă sau de la birou: computerul și fișierele partajate stocate pe computer sunt vizibile pentru alți utilizatori din rețea, iar resursele de sistem pot fi accesate de alți utilizatori din rețea. Vă recomandăm să utilizați această setare atunci când accesați o rețea locală securizată.

Nu pentru Rețea publică: fișierele și folderele din sistem nu sunt partajate sau vizibile pentru alți utilizatori din rețea, iar partajarea resurselor de sistem este dezactivată. Vă recomandăm să utilizați această setare atunci când accesați rețele wireless.

Faceți clic pe pictograma rotiță GEAR de lângă o rețea pentru a deschide Editorul de rețea.

Pentru a vedea fiecare adaptor de rețea cu profilul protecției firewall și zona de încredere atribuite, faceți clic pe Adaptoare de rețea. Pentru informații mai detaliate, consultați secțiunea Adaptoare de rețea.