Ajutor și asistență

ESET Smart Security Premium conține instrumente de depanare și informații de asistență care vă vor ajuta la rezolvarea problemelor pe care le puteți întâlni.

ICON_HELP_LICENSE Licență

Depanarea licențelor - Faceți clic pe această legătură pentru a găsi soluții pentru probleme legate de activarea sau modificarea licenței.

Schimbare licență – faceți clic pe această opțiune pentru a lansa fereastra de activare și a vă activa produsul. Dacă dispozitivul este conectat la ESET HOME, alegeți o licență din contul dvs. ESET HOME sau adăugați una nouă.

ICON_HELP_PRODUCT Produs instalat

Ce este nou– Faceți clic pentru a deschide fereastra de informații despre funcții noi și îmbunătățite.

Despre ESET Smart Security Premium – afișează informații despre copia produsului ESET Smart Security Premium.

Depanarea produselor – Faceți clic pe această legătură pentru a găsi soluții la cele mai frecvente probleme întâlnite.

Schimbați produsul – faceți clic pentru a vedea dacă ESET Smart Security Premium poate fi schimbat cu altă linie de produse cu licența curentă.

ICON_HELP_HELP Pagina de ajutor – Faceți clic pe această legătură pentru a lansa paginile de ajutor ale produsului ESET Smart Security Premium.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Asistență tehnică

ICON_HELP_KB Baza de cunoștințeBaza de cunoștințe ESET conține răspunsuri la cele mai frecvente întrebări și soluții recomandate pentru diverse probleme. Actualizată regulat de specialiștii tehnici ai ESET, baza de cunoștințe este instrumentul cel mai puternic pentru rezolvarea diferitelor probleme.