Bară de instrumente Outlook Express și Windows Mail

Protecția pentru Outlook Express și Windows Mail funcționează ca un modul insert. După instalarea produsului ESET Smart Security Premium, această bară de instrumente care conține opțiunile de protecție antivirus/antispam se adaugă la Outlook Express sau Windows Mail:

Spam – Marchează mesajele alese ca fiind spam. După marcare, o „amprentă” a mesajului este trimisă la un server central ce stochează semnăturile spam. Dacă serverul primește mai multe „amprente”similare de la câțiva utilizatori, pe viitor mesajul va fi clasificat ca spam.

Nu este spam – Marchează mesajele alese ca nefiind spam.

Adresă spam – Adaugă o adresă nouă a unui expeditor la Lista neagră. Toate mesajele primite din listă vor fi clasificate automat ca spam.


warning

Atenție la disimulare – falsificarea adresei unui expeditor în mesajele de email pentru a induce în eroare destinatarii, determinându-i să citească și să răspundă.

Adresă de încredere – Adaugă o adresă nouă a unui expeditor la Lista albă. Toate mesajele primite de la adresele din Lista albă nu vor fi niciodată clasificate automat ca spam.

ESET Smart Security Premium – Faceți dublu clic pe pictogramă pentru a deschide fereastra principală a ESET Smart Security Premium.

Rescanare mesaje – Vă permite să lansați manual verificarea mesajelor de email. Puteți specifica mesaje care vor fi verificate și puteți activa rescanarea pentru email primit. Pentru informații suplimentare, consultați Protecție client de email.

Setare scanner – Afișează opțiunile de setare pentru protecția clientului de email.

Setare antispam – Afișează opțiunile de setare pentru protecția antispam.

Interfață utilizator

Personalizare aspect – Se poate modifica aspectul barei de instrumente pentru clientul de email. Deselectați opțiunea pentru a personaliza aspectul independent de parametrii programului de email.

Afișare text – Afișează descrieri pentru pictograme.

Text la dreapta – Descrierile opțiunii sunt mutate din partea de jos în partea dreaptă a pictogramelor.

Pictograme mari – Afișează pictograme mari pentru opțiunile de meniu.