Pictograma barei de sistem

Unele dintre cele mai importante opțiuni de setare și caracteristici sunt disponibile făcând clic dreapta pe pictograma barei de sistem TRAY_ICON.

MENU

Pauză protecție – afișează caseta de dialog de confirmare care dezactivează Motorul de detecție, care protejează împotriva atacurilor provenite de la sisteme rău intenționate, controlând fișierele, site-urile web și comunicarea prin e-mail.

Meniul vertical Interval de timp reprezintă perioada de timp pentru care se va dezactiva protecția.

MENU_TIME

Pauză firewall (se permite tot traficul) – comută protecția firewall la starea de inactivitate. Consultați Rețea pentru informații suplimentare.

Blochează tot traficul de rețea – blochează tot traficul de rețea. Îl puteți reactiva făcând clic pe Oprește blocarea întregului trafic de rețea.

Setări avansate – select această opțiune pentru a accesa structura Setări avansate. Mai există și alte modalități de a deschide structura Setări avansate, cum ar fi apăsarea pe tasta F5 sau navigarea la Setare > Setări avansate.

Fișiere logFișierele log conțin informații despre evenimentele de program importante care au avut loc și oferă o prezentare generală a detectărilor.

Deschidere ESET Smart Security Premium – Deschide fereastra principală a programului ESET Smart Security Premium din pictograma bară.

Resetare aspect fereastră – resetează fereastra produsului ESET Smart Security Premium la dimensiunea și poziția implicite pe ecran.

Căutare actualizări – pornește actualizarea motorului de detecție (cunoscut anterior sub denumirea de „bază de semnături virale”) pentru a vă asigura nivelul de protecție împotriva codurilor dăunător.

Despre – furnizează informații despre sistem, detalii despre versiunea produsului ESET Smart Security Premium instalată și despre modulele de program instalate. Aici mai puteți găsi data de expirare a licenței și informații despre sistemul de operare și despre resursele de sistem.