Filtrare Log

Faceți clic pe MODULE_INACTIVE Filtrare în Instrumente > Mai multe instrumente > Fișiere log pentru a defini criteriile de filtrare.

Caracteristica de filtrare a fișierelor log vă va ajuta să găsiți informațiile pe care le căutați, în special atunci când există multe înregistrări. Aceasta vă permite să restrângeți numărul de înregistrări log returnate atunci când, de exemplu, căutați un anumit tip de eveniment, o anumită stare sau o anumită perioadă. Puteți filtra înregistrările log specificând anumite opțiuni de căutare și numai înregistrările relevante (potrivit opțiunilor de căutare) vor fi afișate în fereastra Fișiere log.

Tastați cuvântul cheie pe care îl căutați în câmpul Găsire text. Utilizați meniul vertical Căutare în coloane pentru a vă rafina căutarea. Alegeți una sau mai multe înregistrări în meniul vertical Tipuri de log pentru înregistrare. Definiți Perioada de timp pentru care doriți afișarea rezultatelor. Puteți folosi și alte opțiuni de căutare, cum ar fi Potrivire numai cuvinte întregi sau Diferențiere litere mari și mici.

Găsire text

Tastați un șir (un cuvânt sau o parte dintr-un cuvânt). Vor fi afișate numai înregistrările care conțin șirul respectiv, iar alte înregistrări vor fi omise.

Căutare în coloane

Selectați ce coloane vor fi luate în calcul la căutare. Puteți verifica una sau mai multe coloane care să fie folosite pentru căutare.

Tipuri de înregistrare

Alegeți unul sau mai multe tipuri de înregistrări log în meniul vertical:

Diagnostic – înregistrează informațiile necesare pentru reglajul fin al programului și toate înregistrările de mai sus.

Informativ – înregistrează mesajele informative, inclusiv mesajele privind actualizarea cu succes plus toate înregistrările de mai sus.

Avertismente – înregistrează erori critice și mesaje de avertisment.

Erori – se vor înregistra erori precum „Eroare la descărcarea fișierului” și erorile critice.

Critice – înregistrează numai erorile critice (erori la pornirea protecției antivirus

Perioadă de timp

Definiți perioada de timp pentru afișarea rezultatelor.

Nespecificat (implicit) - Nu se caută în intervalul de timp, se caută în întregul log.

Ultima zi

Ultima săptămână

Ultima lună

Perioadă de timp - Puteți specifica o perioadă de timp exactă (De la: și Până la:) pentru a filtra numai înregistrările din perioada de timp specificată.

Potrivire numai cuvinte întregi

Folosiți această casetă de selectare dacă doriți să căutați cuvinte întregi, pentru rezultate mai precise.

Diferențiere litere mari și mici

Activați această opțiune dacă pentru dvs. este important să utilizați litere majuscule sau minuscule la filtrare. După ce ați configurat opțiunile pentru filtrare/căutare, faceți clic pe OK pentru a afișa înregistrările log filtrate sau pe Găsire pentru a începe căutarea. Fișiere log sunt căutate de sus în jos, începând cu poziția curentă (înregistrarea evidențiată în prezent). Căutarea se oprește atunci când prima înregistrare care corespunde este găsită. Apăsați pe F3 pentru a căuta următoarea înregistrare sau faceți clic dreapta și selectați Găsire pentru a rafina opțiunile de căutare.