Importarea și exportarea setărilor

Puteți importa sau exporta fișierul de configurare .xml particularizată pentru ESET Smart Security Premium din meniul Setare.


note

Instrucțiuni ilustrate

Consultați Importarea sau exportarea setărilor de configurare ESET utilizând un fișier .xml pentru a vedea instrucțiunile ilustrate disponibile în limba engleză și în alte câteva limbi.

Importarea și exportarea fișierelor de configurare este utilă dacă doriți să efectuați copia de rezervă a configurației curente a programului ESET Smart Security Premium, pentru a fi utilizată ulterior. Opțiunea setărilor de export este, de asemenea, utilă când doriți să folosiți configurația preferată pe mai multe sisteme. Puteți importa cu ușurință un fișier .xml pentru a transfera aceste setări.

Pentru a importa o configurație, în fereastra principală a meniului, faceți clic pe Setare > Importare/exportare setări și selectați Importare setări. Tastați numele fișierului de configurare sau faceți clic pe butonul ... pentru a căuta fișierul de configurare pe care doriți să-l importați.

Pentru a exporta o configurație, în fereastra principală a programului, faceți clic pe Setare > Importare/exportare setări. Selectați Exportare setări și tastați numele complet al căii fișierului. Faceți clic pe ... pentru a căuta o locație pe computer pentru a salva fișierul de configurare.


note

Este posibil să apară o eroare la exportarea setărilor dacă nu aveți drepturi suficiente pentru scrierea fișierului exportat în directorul specificat.

IMPORTEXPORT_CONFIG