Protecție camere Web

Caracteristica Protecție cameră web vă informează despre procesele și aplicațiile care accesează camera web a computerului. Când o aplicație încearcă să acceseze camera, primiți o notificare pentru a permite sau bloca accesul. Culoarea ferestrei de alertă depinde de reputația aplicației.

Opțiunile de setare pentru protecția camerelor Web pot fi modificate în Setare avansată (F5) > Control dispozitiv > Protecție camere Web.

Pentru a activa caracteristica Protecție cameră web în ESET Smart Security Premium, activați bara cu glisor de lângă Activare protecție cameră web.

Când caracteristica Protecție cameră web este activată, Regulile devin active, permițându-vă să deschideți fereastra Editor de reguli.

Pentru a dezactiva cu o regulă existentă alertele pentru aplicațiile care au fost modificate, dar care au încă o semnătură digitală validă (de exemplu, o actualizare a aplicației), activați bara cu glisor de lângă opțiunea Dezactivare alerte privind accesarea camerei web pentru aplicații modificate.