Lista Notificări desktop

Pentru a ajusta vizibilitatea notificărilor desktop (afișate în partea din dreapta jos a ecranului), deschideți Setare avansată > Notificări > Notificări desktop. Faceți clic pe Editare lângă Notificări desktop și bifați caseta de selectare Afișare corespunzătoare.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Generalități

Afișare notificări Raport de securitate – Primiți o notificare atunci când se generează un nou raport de securitate.

Afișați notificările de tip Ce este nou – Notificările despre toate funcțiile noi și îmbunătățite din cea mai recentă versiune de produs.

Fișierul a fost trimis spre analiză – Primiți o notificare de fiecare dată când ESET Smart Security Premium trimite un fișier spre analiză.

Actualizare

Actualizarea aplicației este pregătită – Primiți o notificare atunci când este pregătită o actualizare la o nouă versiune de ESET Smart Security Premium.

S-a reușit actualizarea motorului de detecție! – Primiți o notificare atunci când produsul actualizează modulele motorului de detecție.

S-a reușit actualizarea modulelor – Primiți o notificare atunci când produsul actualizează componentele programului.

Pentru a configura setările generale pentru notificările Desktop, de exemplu, cât timp va fi afișat un mesaj sau detaliile minime pentru evenimente de afișat, consultați Notificări desktop în Setare avansată (F5) > Notificări.