Alerte interactive


important

Căutați informații despre alerte și notificări uzuale?

Amenințare găsită

Adresa a fost blocată

Produsul nu a fost activat

Treceți la un produs cu mai multe caracteristici

Treceți la un produs cu mai puține caracteristici

Este disponibilă o actualizare

Informațiile de actualizare sunt inconsistente

Depanarea mesajului „Nu s-a reușit actualizarea modulelor”

Rezolvarea erorilor de actualizare a modulelor

S-a blocat o amenințare din rețea

Certificat site Web revocat

Secțiunea Alerte interactive din Setare avansată (F5) > Notificări vă permite să configurați modul în care ESET Smart Security Premium gestionează casetele de mesaje și alertele interactive pentru detectări, în cazul în care este necesară o decizie a utilizatorului (de exemplu, un site web potențial de phishing).

CONFIG_ALERT

Alerte interactive

Dezactivarea opțiunii Afișare alerte interactive va ascunde toate ferestrele de alertă și casetele de dialog din browser și este adecvată numai pentru un număr limitat de situații specifice. ESET vă recomandă să păstrați activată această opțiune.

Mesagerie în cadrul produsului

Trimiterea de mesaje în cadrul produsului are scopul de a furniza utilizatorilor ESET știri și alte comunicări. Pentru transmiterea mesajelor de marketing este nevoie de acordul utilizatorului. Prin urmare, mesajele de marketing nu sunt transmise în mod implicit unui utilizator (lucru marcat printr-un semn de întrebare). Dacă activați această opțiune, vă exprimați acordul pentru a primi mesaje de marketing ESET. Dacă nu doriți să primiți materiale de marketing ESET, dezactivați opțiunea Afișare mesaje de marketing.

Casete de mesaje

Pentru a închide după o perioadă casetele de mesaje, selectați Închidere automată casete de mesaje. Dacă nu sunt închise manual, ferestrele de alertă sunt închise automat după trecerea perioadei specificate.

Expirare în secunde – Setează durata vizibilității notificării. Valoarea trebuie să fie între 10–999 de secunde.

Mesaje de confirmare – Faceți clic pe Editare pentru a afișa o listă de mesaje de confirmare pe care le puteți selecta pentru afișare sau nu.