Liste de adrese antispam

Caracteristica antispam din ESET Smart Security Premium vă permite să configurați diverși parametri pentru liste de adrese.

Activați lista de adrese a utilizatorului – Activați această opțiune pentru a activa lista de adrese a utilizatorului.

Lista de adrese a utilizatoruluiLista adreselor de e-mail, în care puteți adăuga, edita sau șterge adrese pentru a defini reguli antispam. Regulile din această listă vor fi aplicate utilizatorului curent.

Activați lista globală de adrese – Activați această opțiune pentru a activa lista globală de adrese partajată de toți utilizatorii pe acest dispozitiv.

Lista globală de adreseLista adreselor de e-mail, în care puteți adăuga, edita sau șterge adrese pentru a defini reguli antispam. Regulile din această listă vor fi aplicate tuturor utilizatorilor.

Permiteți automat și adăugați în lista de adrese a utilizatorului

Tratează adresele din agendă ca fiind de încredere – Adresele din lista de persoane de contact vor fi tratate ca fiind de încredere, fără a fi însă adăugate în lista de adrese a utilizatorului.

Adăugare adrese destinatari din mesajele trimise – Adresele destinatarilor mesajelor trimise sunt adăugate la lista de adrese a utilizatorului ca fiind permise.

Adăugare adrese din mesaje reclasificate ca NU este spam – Adresele expeditorilor din mesajele reclasificate ca NU este spam sunt adăugate la lista de adrese a utilizatorului ca fiind permise.

Adăugați automat ca excepție în lista de adrese a utilizatorului

Adăugare adrese din conturile proprii – Adresele din conturile de client de e-mail existente sunt adăugate la lista de adrese a utilizatorului ca fiind excepții.