Liste antispam

Caracteristica antispam din ESET Smart Security Premium vă permite să configurați diverși parametri pentru liste de adrese.

Agende

Permitere liste adrese utilizatori – activați această opțiune pentru a activa agenda creată de un utilizator cu propriul său client de email.

Permitere liste globale adrese – activați această opțiune pentru a activa agenda globală partajată de toți utilizatorii, serviciul de repertoriu de adrese din sistemul de email. GAL (Global Address List – Lista globală de adrese) conține informații pentru toți utilizatorii de email, grupurile de distribuție și resursele.

Lista albă a utilizatorului – listă de contacte unde puteți adăuga, edita sau șterge adrese considerate sigure și de la care utilizatorul dorește să primească mesaje.

Lista neagră a utilizatorului – listă de contacte unde puteți adăuga, edita sau șterge adrese considerate nesigure și de la care utilizatorul nu dorește să primească mesaje.

Lista de excepții a utilizatorului– această listă de contacte conține adrese de email care pot fi disimulate și utilizate pentru a trimite spam. Consultați și secțiunea Lista de excepții.

Listă albă/Listă neagră/Listă de excepții globală – aceste liste se utilizează pentru aplicarea de politici antispam tuturor utilizatorilor care utilizează ESET Smart Security Premium pe acest dispozitiv.

Adaugă automat în Lista albă a utilizatorului

Adaugă adrese din agendă – adăugați de adrese din lista de contacte la Lista albă.

Adaugă adresele destinatarilor din mesajele trimise – adăugați adrese de destinatari din mesajele trimise la Lista albă.

Adaugă adresele din mesajele reclasificate ca NU este spam – adăugați adrese de expeditori din mesajele reclasificate ca NU este spam la Lista albă.

Adăugare automată la lista de excepții a utilizatorului

Adaugă adrese din conturile deținute – adăugați adresele dvs. din conturile de client de email existente la Lista de excepții.