Alerte și notificări prin e-mail

Opțiunile acestei funcționalități sunt disponibile prin Setări avansate > Web și email > Protecție client email > Alerte și notificări.

După verificarea unui e-mail, la mesaj poate fi adăugată o notificare cu rezultatul scanării. Puteți opta pentru opțiunea Adaugă mesaje etichetă la mesajele e-mail primite și citite sau Adaugă mesaje etichetă la mesaje e-mail trimise. Rețineți că, în cazuri foarte rare, este posibil ca mesajele etichetă să nu fie incluse în mesajele HTML problematice sau dacă mesajele sunt falsificate de malware. Mesajele etichetă pot fi adăugate la mesajele e-mail primite și citite, la mesajele e-mail trimise sau la ambele. Sunt disponibile următoarele opțiuni:

Niciodată – nu se vor adăuga mesaje etichetă.

Atunci când se produce o detectare – vor fi marcate ca verificate numai mesajele ce conțin software dăunător (opțiunea implicită).

Pentru toate e-mailurile, în momentul scanării – programul va adăuga mesaje la toate mesajele e-mail scanate.

Text de adăugat la subiectul mesajelor e-mail detectate – Editați acest șablon dacă doriți să modificați formatului prefixului de subiect pentru un mesaj e-mail infectat. Această funcție va înlocui subiectul de mesaj „Salut” cu o valoare în formatul următor: „[detecție %DETECTIONNAME%] Salut”. Variabila %DETECTIONNAME% reprezintă amenințarea detectată.