Scanare stare de inactivitate

Puteți activa scanarea în stare de inactivitate în Setare avansată sub Motor de detecție > Scanări malware > Scanare în modul de repaus.

Scanare stare de inactivitate

Activați bara cu glisor de lângă Activare scanare în stare de inactivitate pentru a activa această caracteristică. Când computerul se află în stare de inactivitate, se efectuează o scanare silențioasă a computerului pentru toate unitățile de disc locale.

În mod implicit, scannerul în stare inactivă se execută când computerul (notebookul) este alimentat de la baterie. Puteți anula această setare activând bara cu glisor de lângă opțiunea Se execută chiar în cazul în care computerul este alimentat de la baterie din Setări avansate.

Activați bara cu glisor de lângă Activare înregistrare în log în Setare avansată pentru ca rezultatul unei scanări a computerului să se înregistreze în secțiunea Fișiere log (în fereastra principală a programului faceți clic pe Instrumente > Mai multe instrumente > Fișiere log și selectați Scanare computer în meniul vertical Log).

Detectare stare de inactivitate

Consultați secțiunea Ce anume declanșează detectarea stării de inactivitate pentru lista completă a condițiilor care trebuie îndeplinite pentru a declanșa scanarea în stare de inactivitate.

Faceți clic pe Setare parametri motor ThreatSense pentru a modifica parametrii de scanare (de exemplu, metodele de detectare) pentru scanarea în stare de inactivitate.