Filtru POP3, POP3S

Protocolul POP3 este cel mai răspândit protocol utilizat pentru a primi comunicări prin email într-o aplicație de client email. ESET Smart Security Premium asigură protecția acestui protocol indiferent de clientul de email utilizat.

Modulul de protecție care furnizează acest control este inițiat automat la pornirea sistemului și apoi rămâne activ în memorie. Pentru ca modulul să funcționeze corect, asigurați-vă că acesta este activat – verificarea protocolului POP3 se efectuează automat, fără a necesita reconfigurarea clientului de email. În mod implicit, sunt scanate toate comunicările prin portul 110, dar se mai pot adăuga și alte porturi de comunicare, dacă este necesar. Numerele mai multor porturi trebuie separate printr-o virgulă.

Comunicările criptate vor fi scanate în mod implicit. Pentru a vizualiza configurarea scanerului, deschideți Setare avansată > Web și e-mail > SSL/TLS..

În această secțiune puteți configura verificarea protocoalelor POP3 și POP3S.

Activare verificare protocol POP3 – dacă se activează, se monitorizează pentru cod dăunător tot traficul prin POP3.

Porturi utilizate de protocolul POP3 – o listă de porturi utilizată de protocolul POP3 (110 în mod implicit).

ESET Smart Security Premium acceptă și verificarea protocolului POP3S. Acest tip de comunicare utilizează un canal criptat pentru a transfera informațiile între server și client. ESET Smart Security Premium efectuează verificarea comunicărilor utilizând metodele de criptare SSL (Secure Socket Layer) și TLS (Transport Layer Security).

Nu utiliza verificarea POP3S – comunicația criptată nu va fi verificată.

Utilizează verificarea protocolului POP3S pentru porturile selectate – selectați această opțiune pentru a permite verificarea POP3S numai pentru porturile definite în Porturi utilizate de protocolul POP3S.

Porturi utilizate de protocolul POP3S – o listă de porturi POP3S de verificat (implicit: 995).